Underbar natt

Lennox somnade 9 igår kväll och jag hoppades ju att han skulle sova bra av badet. Det gjorde han! Han började vrida lite på sig vid 2.30 och det brukar vara för att han börjar bli hungrig men jag stoppar i nappen tills han vaknar och inte somnar om om jag orkar. Inatt blev det till 3.45 så då fick han mat. Därefter bökade vi lite med näsdroppar och snorsug då han hade lite jobbigt i näsan men somnade tillslut om och sov till 10!! Jag vaknade innan honom och det händer sällan haha. Så från typ 9.30 låg jag mest och väntade på att han skulle vakna. När han slog upp sina ögon och jag sa godmorgon log han brett! Bästa morgonen på länge ♥ 
Levis kommer hem i eftermiddag och vi får se om han har sovit någon middag. Han vaknade nämligen 8.30 hos svärmor! Varför sover han aldrig så länge hemma för?? Rackarunge. Om han inte sovit middag kan vi ju hoppas att han ändå är på gott humör och somnar tidigt utan att vakna omänskligt tidigt imorgon bitti.
 
Nu vaknade Lennox, han har sovit middag ute i vagnen. Det sägs ju att barn sover bra ute, men inte mina barn! Nu har han sovit först 15 minuter, vaknade och jag fick söva om, sov 20 minuter till och nu orkar jag inte stå därute och rulla vagn så han får komma upp. Denna gång kanske det beror på att han sov så länge imorse men det spelar ingen roll, han sover sällan bra ute i vagnen ändå. Han sover mycket bättre inne i babysittern. Nu sitter han i mitt knä medans jag skriver färdigt men snart kommer Jossan och då kanske hon kan roa honom lite medans jag pysslar lite med disk och tvätt.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0