Windi - en gudagåva

Lille L har haft problem att få ut gaser så Jimmie var till apoteket och köpte hem Windi förra fredagen. Jag hade läst om dem under graviditeten och hade tänkt köpa på mig för att ha hemma men väntade i hopp om att vi skulle slippa gasproblemet denna gång, men icke.. Levis hade det också jättejobbigt med magknip och gaser så jag var till och med på apoteket och frågade efter en sån här mojäng då men det fanns inte! Och till min lycka fick jag reda på att de fanns nu. Det är alltså en pysventil som man för in i barnets rumpa och lämnar öppen passage för gaser(och annat) att ta sig ut utan ansträngning. När vi för första gången stoppade in denna pysventil i lille L's rumpa pös det för fullt, det smet också ut lite annat och efteråt somnade han som en prins rakt upp och ner där på skötbordet. Älskade pryl ♥
Nu använder vi Windi morgon och kväll om Lennox är gasig och det hjälper honom så mycket. Vilken gudagåva detta är! Jag rekommenderar denna till alla med småttingar som har problem med gasig mage.
 
Ett 10-pack engångsventiler betalade vi 149kr för på Kronans droghandel. Det är som sagt engångsventiler men jag kokar dem och återanvänder, det fungerar finfint.
Bild lånad från Google.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0