Helgen

I fredags var jag och Lennox på ljusparty hos Lina, det var riktigt mysigt. Lennox hade lite svårt att komma till ro men jag hade bärselet med så han fick sitta där medans jag traskade omkring och doftade på ljus. Jag köpte ett ljus som doftade äppelblom! Sen däckade han på soffan så jag kunde slå mig ner och prata skit.

Igår hade vi först min lillebror(7 år) över, han hade sytt en tröja till Lennox. Så otroligt sött så jag började grina haha! Gullunge ♥ Sen blev vi bjudna på lövbit hos Jimmies mamma. Så otroligt gott och Lennox sov hela tiden vi var där, skönt haha. Levis lekte med Jimmies lillebror Filip(också 7 år) och hade dansuppvisning - Gangnam style som vanligt. Jag satt mest i soffan och latade mig, så underbart skönt att få bli bjuden på mat och ha någon som roar Levis medans liten sover! Semester haha. 

Idag var vi bjudna på kalas hos min kusin. Även där hade Levis "barnvakter" som lekte med honom hela tiden. Han var centrum kan man säga! Lennox sov även där hela tiden. 
 
Så, nu vet ni vad vi haft för oss i helgen. Hoppas ni också haft en lika trevlig helg som vi!
 
Igår under Earth Hour släckte vi ned allt förutom tvn. Den fick gå på med ett avsnitt Homeland och precis likadant ser det ut hemma hos oss ikväll. Mys ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0