Nedbruten

VARNING!! Extremt klagoinlägg. Jag behöver skriva av mig all eländighet, ni behöver inte läsa haha.
 
Just nu känner jag mig deppig. Varje gång jag tränar blir jag dyngsjuk!! Frossa, hög feber, ont i lederna och rivjärn i halsen. Och då tränar jag bara 10 minuter/dag hemma i vardagsrummet. Denna gång hann jag träna EN gång efter ett uppehåll eftersom jag nyss var sjuk och så blev jag sjuk igen på kvällen. Nu har jag dessutom fått öroniflammation och igår sprack trumhinnan av trycket, det gör O N T kan jag säga.. Eftersom trumhinnan är trasig hör jag jättekonstigt på det örat, det susar, viner och tjuter samt när någon pratar eller jag hör ljud så låter det dubbelt, som om en liten pygmé sitter i mitt öra och säger allt igen. Och så värker det ner i käken..på båda öronen.. och inte nog med det, jag har dessutom en ordentlig ögoninlammaton. Mitt högra öga är rött så jag ser ut som en djävul och imorse kunde jag knappt öppna ögat för att det var igenklibbat. Näsan är så full i gul/grönt slem så jag får snyta mig var femte minut och jag tänker inte ens gå in på hur kul det var att snyta sig/harkla sig imorse. Jag stod över toan och hulkade!! På det så har jag så lågt blodtryck så jag får en puls på typ 200 när jag ska resa mig, att gå lite snabbt ska vi inte tala om. Halsen gör jätteont och för att avrunda det hela, jag har INGEN röst!!!!
 
Jimmie åker och jobbar om ett tag, han är bara borta till imorgon så det är bara kvällen/natten/dagen imorgon jag blir ensam..jätteskönt att det inte är längre men jag undrar hur jag kommer må efter denna natt.. Hela veckan har Levis kommit upp VARJE natt. Jag har provat massor med saker men inget hjälper, han håller oss mer eller mindre vakna från 4 ungefär. När Jimmie är hemma brukar han gå in och sova hos Levis men nu är jag ju själv. Båda barnen är snoriga också så jag brukar få snorsuga Lennox vid 5-6-tiden.. och så äter han ju vid 2-3. Värst av allt är nog att jag väcker mig själv, jag måste snyta mig varje timme typ, jag hostar och det rinner var ur mitt öra, kroppen värker och jag fryser/svettas. Jimmie jobbar på måndag nästa gång, jag hoppas verkligen jag är friskare tills dess.
 
SÅÅÅ nu ska jag sluta klaga. Har du läst såhär långt tycker jag synd om dig haha!! Men det känns lite bättre för mig att få spy ur mig all skit, det är inte schysst att bara Jimmie får höra det hela tiden så nu får ni istället. Hoppas nästa inlägg blir lite muntrare!
(Bilden är tagen innan min fina ögoninflammation bröt ut ordentligt..)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0