Orkeslös

Jag känner mig helt orkeslös idag.. Men det kan man kanske inte gissa, så mycket vi har gjort hemma idag haha. Det är tur jag har Jimmie, han är verkligen bäst! Han har dammsugit sådär noga som man sällan orkar göra, typ plockat ner soffans delar i molekyler för att komma åt, lyfta på gardiner osv och så har vi har torkat golven. Jag har putsat lite fönster som hade dregel- och fingeravtryck på sig samt speglar och sånt. Vi har tvättat och plockat. Fint är det nu här hemma men jag känner ändå att det är mer jag vill göra! Skura varenda liten vrå skulle vara så skönt men nej, det får vänta tills jag samlat mer energi. 
 
Bjuder på lite instagrambilder på Levis som vanligt. Han har bajsat två omgångar idag(för den som är intresserad haha) men är fortfarande på topphumör. Jag funderar på om det kan bero på att han slickade på en superäcklig papperskorg på Ikea häromdagen som han är lite kass i magen. Haha uuusch säger jag bara. Han verkar ju i alla fall inte lida av det ett dugg för han är fortfarande pigg och busig och äter som han brukar. 
 
Jag undrar vad han leker här haha!
 
Från en fikapaus på stan. Levis hade kunnat sitta här i fönstret i evigheter för det åkte bussar öööverallt! Undrar hur många gånger han pekade och sa ordet "BUSS" haha.
 
Dockan får fortfarande hänga med på en hel del hemma. Här ska han få lite mat eftersom Levis tyckte han verkade hungrig! "Ka ma" säger han vilket betyder "dockan mat". Han får också ny blöja lite då och då("ka bu"=dockan blöja) och så gosefilten och napp när han är trött ("ka ma gof"=dockan napp gos, varav gos är hans namn på snuttefilten). Älskar hans goa språk haha, tur att vi känner varandra väl så jag förstår vad han menar.
 
Klockan är bara 20 men jag tänker då tametusan gå och lägga mig. Godnatt på er!


Kommentarer
Ninnie

vila dig nu och samla kraft! inte långt kvar nu!:)

Svar: jaa jag borde väl det ;) så mycket man vill hinna bara haha!
Sanna Larsson

2013-01-30 @ 21:32:37
URL: http://ninniesodergren.net


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0