Levis har börjat förskolan

Ja nu har min "stora" kille börjat förskolan.. Jag har blandade känslor! Vi har varit på inskolning tisdag, onsdag och torsdag och idag lämnades han för första gången. Han har varit såå duktig, lekt som en tok, somnat bra, varit glad osv. 
 
Jag känner dock att Levis kommer behöva tuffa till sig lite för att inte bli överkörd, han är så lugn och försiktig. Det kanske är bra att han väljer att backa istället för att ta konflikter(?) men under inskolningen brast ju mitt hjärta varje gång någon sprang in i honom så han ramlade och han inte sa något eller när någon tog en sak från honom och han tittade ledset på mig och gick och tog en annan. Då vill jag bara rycka in och reda ut det men nu är jag ju inte där och kan göra det! Jag inbillar mig att det hade varit enklare att lämna honom om han varit ett yrväder som bara plöjer över de andra barnen och tar det han vill ha även om det innebär att andra blir ledsna, men nej.. Så vill jag inte att han blir. Men liite tuffare kan nog göra honom gott! Ååh mitt lilla hjärta ska få klara sig själv.. 
 
Två timmar har nu gått och jag sitter fortfarande och väntar på samtalet att någon måste hämta honom för att han saknar mamma(även fast det var pappa han grät efter vid lämning haha), att han gjort sig illa eller att han blivit sjuk eller något sånt.. Jag är däckad idag så för mig blir det i alla fall soffläge!
 
Goa älskade unge ♥ snart får du komma hem!


Kommentarer
Katta

Ja det blev verkligen en snabb och "lätt" förlossning och man märte verkligen skillnad att kroppen gjort det förut.

Ja två grabbar är speciellt. Grabbarna lixom! :)
Kommer ju ha nytta av varann i framtide iaf:)

Ja men namnet känns så bra! Vi var ju så veliga innan så det blev typ bestämt samtidigt som han flög ut.. :)

Förstår din känsla med namnet men man ska ju ta de namnet som man känner man vill!
Man kan inte hålla på att tänka på andra hela tiden!
Inget namn är väl paxat :)

Lycka till när det väl är dax! Kommer gå kanon! Inte långt kvar!! Bästa! :)

Kram kram

2013-01-19 @ 08:18:23
URL: http://www.kathleensblogg.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0