Feber och sängkaos

Ok.. Jag la ju upp en bild på lite paket som vi fick i torsdags och ni skulle ju få se vad som var i. Det blev inte riktigt som jag tänkt!! I paketen låg en sängstomme men när vi packade upp den upptäckte vi att den var trasig. Det var bara att pausa uppackandet och vänta till fredagen för att ringa företaget vi beställt från. När jag ringde dem fick jag bra bemötande, sängen var slut i lager och skulle inte återkomma men de kanske kunde få tag på en ny del, en långsida. Fick de inte det kom vi överens om ett prisavdrag. Så på fredag kväll kunde vi äntligen börja montera sängen i det skick den var! Den var bra krånglig att sätta ihop men den blev så fin när det var klart. I med madrasserna sen skulle vi kasta oss i sängen för att se på film! Tji fick vi. Våra madrasser var alldeles för SMÅ!! Både jag och JImmie har alltid trott att vi haft en 180-säng men tydligen har vi haft en 160.. Ok, då var det bara att fundera, montera ner skiten för att försöka häva köpet? Nej. Köpa nya madrasser? Ja.
Så igår var vi runt i 5 affärer och provlåg säkert 30 sängar. Vi hittade en kanonskön continentalsäng som passade vår budget men det passar ju inte stommen vi köpt. Dumma stomme. I sista butiken hittade vi äntligen en kanonskön säng som skulle få följa med hem. Jimmie var och hämtade den idag!! Innan vi la de nya madrasserna på plats sa vi att något måste ju vara fel, så mycket fel som vi haft med sängen hittills och TAMEFAN visst var det de. Det ska inte ligga resårbottnar i sängen utan en ribbotten med en tunn madrass på. Våra madrasser vi köpt är alltså alldeles för höga, de går ända upp till kryssen(se bild). Nu är jag apledsen och helt matt. Det kan ju inte bli mer fel. 
 
 
Medans vi for runt för att provligga sängar fick Levis sova middag hos mormor. Han sov nästan 3 timmar! När vi kom tillbaka hade han fortfarande inte vaknat. Vi käkade mat tillsammans och när han väl vaknade kände jag att han var varm, en febrig liten kille fick följa med oss hem. Han hade hög feber inatt och den har inte gett med sig än. Vi hoppas det går över fort. Förmodligen är detta biverkningar av vaccinet som han fick förra veckan. Bvc sa att feber kunde komma dag 7-12 och igår var dag 8 så det är väl bara att vänta ut.. Lilla hjärtat ♥
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0