Bebis fixerad

Besöket hos barnmorskan gick jättebra! Hon mätte bara magen, lyssnade på hjärtljuden och tog blodtryck denna gång också. Sf-måttet ligger nu på 33, hjärtljuden på 148 och mitt blodtryck på 113/76. Jag ska tillbaka om 2,5 vecka och då ska hon tydligen ta en hel radda med prover, det känns bra att bli ordentligt kollad. Dessutom har bebisen fixerat sig! Det innebär att han ligger "fastskruvad" med huvudet långt ner i bäckenet och förhoppningsvis kommer han då inte vända på sig nå mer nu utan ha den positionen till förlossningen. 
 
Jag och min barnmorska har fått väldigt bra kontakt, vi pratar non-stop under besöken om allt och ingenting. Hon sa till mig att jag är väldigt okomplicerad, att jag alltid är så munter och sällan har något att klaga på. Jag blir så glad av att få höra sånt! Men jag klagar ju ibland måste jag säga, bara aldrig när jag är där haha. Alla värden ser så bra ut och jag mår ju i överlag väldigt bra. Sen är det ju en definitionsfråga det där med att må bra såklart men jag tycker att det blir lite vad man gör det till. Det är klart att jag har ont i ryggen, onda sammandragningar, svullna fötter och sover dåligt men jag var ju beredd på det och det hör ju till. I min åsikt mår jag bra för jag vet att jag kunde ha det mycket värre!
 
Min barnmorska gissar (obs, gissar!) på att bebis kommer lite innan bf, att han är längre än Levis(Levis var 49cm) och väger typ 3400g. Det tyckte jag lät alldeles utomordentligt! Vi får väl se vad han bestämmer sig för att göra, miniherrn. Han kan ju vara, och det kan ju ske, exakt huuur som helst.
 
I brist på annat får det bli en bild på Levis som han fotat själv. Hittade den på telefonen idag haha.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0