Vecka 41.. eller återbesök på BB!

Ja det skulle ha stått vecka 41 på rubriken idag! Men istället för att vara gigantisk och otymplig ser magen istället ut såhär:
 
 
Smal och smidig är väl att överdriva men det är lite så jag känner mig haha! När vi skulle på återbesöket idag klämde jag på mig mina gravidjeans som varit alldeles för tajta på magen under graviditeten och de satt som ett smäck. Nu återstår att låta kroppen återhämta sig och sen försöka hitta tillbaka till något liknande man var innan. Får se om jag någonsin kommer dit och hur lång tid det tar.
Jag vägde mig samma morgon som förlossningen startade och vågen stod på 70,9 vilket innebär plus ca 18kg. När jag kom hem från förlossningen vägde jag 66kg.. Alltså, 13kg till ska bort!
 
Jag och Lennox åkte själva till BB på återbesöket eftersom Jimmie är förkyld och vi vill inte ha nedsmittade bebbar på vårat samvete. Det gick hur bra som helst, Lennox fick högsta betyg av barnläkaren. Han hade bara gått ner 20g i vikt sen vi åkte hem i lördags och det betyder att han får ordentligt med mat! Jo tack, det kunde jag gissat då han setat fast i min tutte konstant sen igår.. Får se om jag får någon sömn inatt.
 
Imorgon bitti ska Levis till förskolan för första gången sen Lennox kom. Det känns blandat, jag gillar inte att ha honom borta när vi är hemma samtidigt som jag vill att han ska kunna känna sig trygg och hemma där när Jimmie väl börjar jobba sen och då måste han ju gå dit regelbundet. Min stora kille, jag saknar honom så mycket nu fast han bara ligger i sitt rum och sover ♥ jag är helt dökär i mina tre pojkar!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0