Vattkoppor

I fredags kväll vid läggdags upptäckte jag några prickar på Levis rygg och eftersom det har varit fall av vattkoppor på hans förskola gissade jag direkt vad det kunde vara. Dagen efter var det fler prickar, jag räknade till 10 stycken så de var ju knappast många men en hade blivit vätskefylld så sannolikheten blev ännu lite större! Idag är prickarna lite överallt och de är vätskefyllda och några har redan blivit skorpor så nog är det vattkoppor min lilla pojk har. Han håller dock gott mod och har inte haft någon feber vad jag vet. Han är precis som vanligt förutom lite smågnäll över kli vid blöjkanten och jag förstår honom, där sitter flera stycken. Han har ju varit dålig i magen ett par dagar och det beror nog också på det, men inte heller av det verkar han besvärad! Skönt, nu håller vi tummar och tår att det inte blir mycket värre än såhär.
Jag tycker det är toppen att han betar av sjukdomen i denhär åldern men jag hoppas han hinner bli frisk innan bebis kommer. Eller att han håller sig så pigg och glad som han är om bebis mot all förmodan nu bestämmer sig för att komma i dagarna! Min lilla prickiga plutt ♥
 
Förresten, idag blir Levis 19 månader! Jag ska jobba på en liten uppdatering men jag är så galet trött idag så det får bli en annan dag.. Som vanligt haha.


Kommentarer
Jessi

Hej!
Läser din blogg ofta, den e väldans bra:)
Du kanske redan gjort det, men ett tips är att prata med din barnmorska om att han har vattkoppor eftersom att det inte e långt kvar till bf.

Svar: Hej Jessi, tack vad roligt att du tycker det :D Jag har själv redan haft vattkoppor så det ska inte vara ett problem vad jag läst. Men ska ta upp det med min barnmorska på torsdag när jag ska dit! Tack snälla för omtanken :)
Sanna Larsson

2013-02-03 @ 20:47:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0