Lugna gatan

Ooops nu gick det sådär lång tid mellan bloggtillfällena igen. Det händer inte mycket på bebisfronten men vi håller oss sysselsatta med annat! Jimmie har varit ledig i två veckor från jobbet nu och kommer inte jobba mer innan bebis kommer. Ni kan inte ana hur mycket avlastning det innebär för mig! Min kropp mår så mycket bättre och Levis är så nöjd och glad att pappa är hemma mycket, nöjd Levis=nöjd mamma och pappa. 
 
Nu är Levis frisk från vattkopporna och det blir förskolan för honom imorgon. Jag kan bara hålla tummar och tår för att han inte drar hem någon värstingbakterie som vinterkräksjukan eller influensan t ex. Han har haft ett uppehåll på över en vecka nu så vi får se hur det går med lämningen också. Har en känsla av att det kommer att skära extra i mammahjärtat..
 
Annars har jag lite grejer inbokade i veckan så jag har inte planerat någon bebis än. Imorgon ska jag klippa mig, annars har jag bokat in lite träffar med vänner och sånt. Jag har planerat att hinna baka och städa hemma också! Mycket viktigt inför bebis ankomst haha. 
 
Lite instagrambilder
 
Leos lekland
 
Jag, Jimmie och levis stängde in oss i Levis rum och lekte med skuggfigurer. Haha så kul att se hur Levis blev fascinerad! Han skrattade så han kiknade när dinousarien skulle äta upp honom.
 
Tittar på Bamse
 
Busar med pappa


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0