Februari månad

Då var 1 februari här alltså. Februari, månaden vi förmodligen blir 4 i vår familj. Jag och Jimmie pratade igår om att det faktiskt bara är 16 dagar kvar till beräknat datum men det känns som MINST en månad. Vi kan inte förstå att vi snart har ännu ett litet knyte här hemma och att vårat lilla knyte vi redan har knappast kommer att kännas som ett litet knyte längre. Snart går jag in i vecka 39 och bebis kan ju faktiskt komma när som helst, även om jag inte tror det.
 
Är jag redo?
 
Psykiskt är jag nog det eftersom jag hoppas att varje sammandragning ska göra ont och fysiskt är jag verkligen det. Men praktiskt? Nej det kommer jag aldrig bli haha, kommer alltid ha saker jag vill fixa innan. 
 
Idag kommer vår nya kyl och frys! Ännu en punkt att bocka av på listan. Jag funderar också på när jag ska orka packa bb-väskan med sånt som är nödvändigt, sånt man gärna inte vill glömma. Typ kamera, rena kläder, kläder till bebis, journal... Hm. Ja vi får se när vi får tummen ur denna gång! Känns ju som sagt som en evighet kvar.
 
 
Inatt har jag sovit som en kratta av många anledningar. Jag är tung, jag kan inte vända mig utan att vakna för jag måste svinga runt magen för att över huvud taget komma runt. Bebis la sig väldigt oskönt inatt också, med fötterna väl placerade på min magsäck eller nåt annat ömt organ i närheten och sparkade HÅRT och mycket. Jag vaknade och kved till varje gång och började till och med gråta för att det gjorde fruktansvärt ont. Han är stor och stark denna lille man... Jag fick palla upp kuddar och sova halvsittandes också för att om jag låg plant åkte maten upp i halsen, kan det bero på att bebis tryckte på sådär kanske?
Sen kom Levis tassandes in till oss strax efter 4 med snutte och napp. Blöjan hade läckt så han var helt dyngsur stackarn. Tur vi var två hemma så en kunde ta hand om sängen och en om Levis, han somnade om direkt. Sen kom han igen 6.50 och fick gosa bredvid mig i sängen och vi somnade om till 7.50. Mysigt. Och så de vanliga kisspauserna också såklart. Ikväll blir det sängen tidigt för min del! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0