Nytt och fräscht

Sen sist jag skrev har vi varit på tre kalas, gjort en hel del ärenden och träffat lite vänner, små som stora. Som vanligt är det full rulle. Förresten, har ni lagt märke till min nya header på bloggen? Jag är så nöjd! Vårfräsch och uppdaterad med lillebror med på bild. Det tackar jag Linda för!
I förra inlägget skrev jag ju att jag skulle visa vad jag hade shoppat men det blev aldrig av så här kommer en liten bild på Levis nya skor, jeans och jacka. Mitt shoppingbegär är väldigt starkt just nu, men eftersom Jimmie är säsongsledig=utan lön försöker jag hålla lite i pengarna. Så jobbigt haha! När vårvärmen kommer och snön smälter vill jag bara uppdatera hem och garderob(inte bara min utan alla i familjens) men plånboken säger ajabaja. Jag längtar nog mest till att få göra i ordning altanen! Och köpa kläder till Levis och Jimmie är roligare än att köpa till mig själv haha (Lennox är tråkig att köpa till för han växer ur dem på en vecka..). Sen vill jag se om jag kan få tillbaka min kropp lite innan jag börjar handla till min egen garderob.
 
Levis jacka är från HM, jeansen från KappAhl och skorna är från Viking(Ryhns).
 
Idag har vi en heldag hemma, det behövdes efter allt fläng. Det är lite molnigt ute men kommer solen fram igen tänker jag sätta mig och njuta av den ute på altanen nu på eftermiddagen medans Levis fortsätter projekt röja undan snön på gräsmattan. Imorgon ska jag och Lennox på den första föräldraträffen!
 


Kommentarer
Madelen (Mamma till Molly och Sam)

Headern är jätte fin =)

Svar: Tack :D
Sanna Larsson

2013-04-08 @ 13:44:53
URL: http://20101123.blogspot.com
Jessica

Har precis hittat hit och tycker det är så roligt att läsa andra småbarnsföräldrars bloggar. Dessutom mer roligt när det är från Västerås där man känner igen olika ställen som det skrivs om :)

En liten fråga. Du skrev att ni var på föräldraträffen med lennox, jag trodde man bara fick gå på sån med första barnet! Men det är ju super om man får gå med andra barnet också :) vart går ni någonstans?


Svar: Vad roligt att du börjat läsa här! Jag har för tillfället en bloggdipp, brukar skriva lite oftare men kommer att skriva lite då och då ;)
Vad gäller föräldragruppen är det nog vanligast att man bara blir erbjuden med första barnet men vi blev erbjudna en syskongrupp här på Gryta! Det är inte riktigt lika som första gången utan vi träffades först efter barnen var födda och pratar lite om förlossningen, syskonreaktioner osv :)
Sanna Larsson

2013-05-29 @ 22:58:25
URL: http://jessilo.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0