Gangnam style

Jag blir tokig!! Mina öron blöder här hemma då jag fått lyssna på denna PSY-Gangnam style miljarder gånger den senaste veckan. Men vad gör man inte för sitt hjärta som blir så lycklig av att få dansa till denna hemska låt? Han står och gungar, stampar, snurrar, klappar händerna, går ner på alla fyra och headbangar och ja.. Han shakar loss helt enkelt. Varje gång publiken i låten skriker sträcker han upp händerna i luften och säger "wooooh" för att härma. När de sjunger i refrängen sjunger han med "åh åh åh åh ga" (översatt: wop wop wop, wopa gangnam style") och när låten är slut säger han "ije, ije" (översatt: igen, igen"). Det första han gör när han vaknar är att springa till datorn och säga "ije, ije" och även det sista innan han gör innan han lägger sig. Måtte detta gå över snart haha! 
 
 
Sedan Jimmie åkte i torsdags har jag och Levis haft mycket för oss utöver denna förkylningspers vi var med om. Inget avancerat men lite fikor med tjejor, syjunta med grannen, promenader, fredagsmys och lite shopping. Lillskrutt har ju inte haft feber så han har fått hänga med på det jag har gjort ändå. Igår kväll gjorde vi dock ingenting och inte heller idag på förmiddagen och jag måste säga att jag mår inte bra av att göra ingenting! Jag blir såå himla trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna, det är jättejobbigt. Jag är oftast piggare på kvällarna och förmiddagarna är absolut värst. Men sålänge jag har sällskap eller något att göra går det an!
Idag på em var jag, Jossan och Levis på Erikslunds shoppingcenter för att köpa lite julklappar och sånt. Vi passade på att äta kvällsmat på IKEA men när vi beställt och betalat och ska gå och sätta oss går vi förbi väärldens julbord! Hur tusan kunde vi missa att vi kunde fått julbord istället för sallad och köttbullar? Vi blev så besvikna haha. 
Nej, sovdags. Inatt sover jag i egen säng igen, det ska bli så skönt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0