Förkylningsastma?

De senaste tre gångerna Levis varit sjuk har Jimmie åkt och jobbat strax innan Levis blivit sjuk och kommit hem lagom till han blivit frisk igen. Det är bra typiskt va! En omgång tredagarsfeber, en mild förkylning och så denna förkylningsvända som har varit rätt jobbig faktiskt.
Levis har inte haft någon feber denna gång men igår började han väsa när han andades och han lät rätt ansträngd och bröstkorgen hoppade lite ryckigt och tungt så jag ringde 1177 för att fråga om jag skulle ge Ventoline eller Mollipect som jag hade hemma. Sköterskan tog rätt allvarligt på det hela och det är ju skönt att de gör det men jag skulle ju bara fråga om vilken luftrörsvidgande jag skulle ge och det slutade att vi nästan fick åka en vända till barnakuten. För att göra historian kort så blev det lite tumult där men det gick bra utan barnakuten till slut. Jag fick sova inne hos Levis och sov som en kratta men det var det värt! Idag är det bättre tycker jag även om han väser lite när han anstränger sig. Det är just att andningen blir påverkad som gör mig nervös!! Denna omgång var liksom jobbigare psykiskt än när han hade 40 graders feber i tre dagar..
 
(När man har ont i halsen får man äta Piggelin)
 
Nu ligger han och sover och jag tänkte sätta på en ny säsong av The Vampire Diaries tror jag. Snart går jag nog och lägger mig jag med, det blir Levis rum inatt igen. 


Kommentarer
Katta

Kan de inte va typ falsk krupp eller krupp?
Stackarn! Inte kul alls när de är sjuka! Man vill ju bara byta med dem! Hoppas han kryar på sig snabbt! Kram

Svar: Jo det kan det kanske ha varit, 1177-sköterskan tyckte det lät lite skällande men kanske inte tillräckligt..!? Huvudsaken är att det är över nu! Tack! Ja man skulle ju göra allt för att de ska slippa. Kram!
Sanna Larsson

2012-11-24 @ 22:54:08
URL: http://www.kathleensblogg.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0