Pulkabacken och ny säng

Det börjar infinna sig lite julkänsla här i vårat hem! Jag älskar julen och allt därtill medan Jimmie önskar den kunde gå snabbt förbi. Jag tror ändå att han tycker det är lite mysigt med julstämning även om han vägrar medge det haha. 
 Eftersom det var toppenfint väder idag packade vi iordning kaffetermosen och gick till pulkabacken. Vi har dragit Levis upp för backen ett antal gånger och han sitter i pulkan som en packad sill och säger "ije, ije" (=igen). När vi kom hem däckade han på en gång i sin nya säng!
 Jajjamen han fick somna i sin nya säng för första gången igår. Vi var lite nervösa för hur han skulle ta det och om han skulle springa upp 100ggr på natten men icke, han somnade på två röda och sov sedan hela natten typ utan ett pip förrän 6.45 då han vaknade och satte sig upp och började prata tills vi kom och hämtade honom som vi brukar. Nu sover han som sagt middag i den och han somnade snabbt! Vi får se om det håller i sig, han är duktig på att ta sig ur den annars men jag hoppas att han håller sig från att gå upp på natten för ofta. 
 
Mina älskade snyggingar  ♥
 
Här leker han med ficklampan i nya sängen igår kväll. Vi var noga med att förklara för honom att han skulle sova i sin nya säng och när vi la honom på kvällen tyckte han inte alls att det var konstigt. Han förstår nog mer än vad vi tror! (det bevisar han ju hela tiden)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0