BVC

Vi har en del att göra denna vecka.. Mest roliga saker men också lite tråkiga måsten som att handla och städa. Nu i eftermiddags bockade jag av den sista storhandlingen innan jul, så himla skönt. Dock inte lika skönt för ryggen, den är helt förstörd. Vi ska städa ordentligt här hemma och kanske hinna baka lite mer julgodis också. Julklapparna är i stort sett färdiga, det är bara någon kvar och sen återstår julklappsinslagningen. Men att handla julklappar är bara mysigt!
Vi skippade vaccinet på bvc idag för att undvika eventuella biverkningar till jul, de får vi ta nästa år. Levis vägde nu 12,3 kg och var hela 86 cm, en lång kille! Han har bara gått upp knappt ett kilo på 6 månader så man kan säga att han gått från att vara en knubbig bebis till att bli ett barn, han har smalnat av och växt ordentlig på längden om man jämför. Min stora kille är ingen bebis längre utan en pojke(konstateras än en gång)! Alla tester klarade han galant också. Imorgon ska jag till mvc och kika läget med bebis också!
Han har börjat leka kurragömma med mig här hemma. Han gömmer sig bakom dörrar/köksluckor/filtar/min rygg ja, allt möjligt och så väntar han på att jag ska fråga var han är, då fnissar han högt och kikar sen fram med världens leende haha!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0