Extrem magkatarr?

Inatt vid 1 vaknade jag av att jag hade en fruktansvärd kramp i magen. Jag kunde knappt prata, tänka eller kliva upp ur sängen. Jag ringde Jimmie som jobbade natt och grät och visste inte alls var jag skulle ta vägen, jag mindes smärtan av värkarna från förra förlossningen bara det att denna smärta var konstant och jag hade riktig frossa. Eftersom jag knappt kunde prata sa han åt mig att ringa 1177 vilket jag gjorde, kanske de hade några bra tips för hur jag kunde bli av med detta. Det var alltså inte kramp som i bebis vill ut, mer kramp som i magknip högre upp i magen. 1177 kopplade mig till förlossningen bara för att det kanske kunde ha hänt något med bebis och förlossningen frågade massa frågor varav jag frågade "va?" på de flesta för jag kunde verkligen inte fokusera på vad hon sa. Barnmorskan frågade om jag hade några sjukdomar eller åt medicin varav jag svarar att jag har magkatarr det är det enda, och då sa hon direkt att hon trodde att det var det. Tydligen kan man få sååå fruktansvärt ont av det, det hade jag ingen aning om! jag blev ordinerad två Alvedon och två Losec 10mg som jag hade hemma, efter ett tag släppte den fruktansvärda krampen och övergick till ett diffust tryck och ömhet i hela övre magen och så lite sammandragningar på det. Bebis tyckte nog inte det var så kul heller. Så natten var inte bra för min del och jag har känt av magen hela dagen idag. Hur blir jag nu av med den här skiten!?! 
 
Inte hjälper det att Jimmie åkte på snöjour i Uppsala igår och ska göra i okänt antal dagar, PLUS att Levis somnade 22 igårkväll istället för 19.30 som han brukar för att han kommit på att det är skitkul att springa upp istället för att ligga kvar i sängen. Han vaknade också 6 imorse och sprang upp till mig och vid middagssovandet orkade varken jag eller min mage så han fick sova i spjälsängen efter några uppspring.
 
Trots att han sov 3 timmar mindre än vanligt inatt så har han varit en ängel hela dagen idag. Vi har mest gosat i soffan tillsammans.. 
Här har han grävt fram mina gamla glasögon från badrumsskåpet! Mitt lilla snille haha ♥
 
Nu sover han i sin stora säng igen efter några uppspring, jag vill helst inte ge mig men jag känner att med min ömma mage står jag inte ut länge. Vi får se hur denna natt blir!


Kommentarer
Katta

Kan det inte va gallan? Jag fick ju enorma problem när ja va gravid med vincent! Sen opererades jag! .. Fruktansvärd smärta! Krya på dig!! Kram

Svar: Jag läste lite om gallsten på vårdguidens sida och det kan det ju absolut vara :S kände igen symtomen.. Jag hoppas att det inte är det men ska ha det i tankarna vid nästa eventuella "anfall". Tack för tipset men hoppas jag slipper få det igen ;)
Sanna Larsson

2012-12-07 @ 07:42:25
URL: http://www.kathleensblogg.blogg.se
Jenny S

Inge kul med magont :(
Söt bild på busungen :)

Svar: Haha ja ellerhur :P Nej inte alls kul :(
Sanna Larsson

2012-12-07 @ 20:46:50
Katta

Det är ju väldigt vanligt när man är gravid! Kram

2012-12-17 @ 16:37:16
URL: http://www.kathleensblogg.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0